Heleä kesäiho

Tervetuloa kesä ja aurinko!

Kasvot:
Nyt on oikea aika hoitaa iho pehmeäksi. Erilaiset kasvohoidot kuten perinteinen ihonpuhdistus tai ihosi helliminen Täydellisellä kasvohoidolla tai Erikoiskasvohoidolla on nyt ajankohtaista. Aurinko tarttuu tasaisemmin hoidettuun ihoon, ihosi näyttää nyvältä  ja hoidon jälkeen kevyempi ehostus riittää. 
Vartalo:
Vartalon ihoa  kevyesti kuorivat tuotteet kannattaa ottaa nyt käyttöön eikä ihon kosteutusta saa myöskään unohtaa. Vartalohoidot hoitavat ihoasi ja hieronnat piristävät myös mieltä. Sokeroinnit hoitavat ihoa ja poistavat häiritsevät ihokarvat samalla kertaa kun kuorii hellästi kuolleen ihosolukonkin.
Kädet ja jalat:
Kädet ja jalat ovat nyt esillä ja käsien kuivan ihon kuorinnat ja ihon kosteutus on ajankohtaista, kynsienlakkaus piristää ja kätesi ja jalkasi huomataan,  Kestolakkaus kynsissä on heti käyttövalmis ja siistit lakkaukset kestävät 2-4 viikkoa.
Jalkahoito tai jalkojen erikoishoito CALLUS-PEELING pehmittää karheudet ja kovettumat, lakatut kynnet kruunaa hoidon!
Meiltä saat ihonhoito tuotteet kasvoille ja vartalolle, ja hyvä valikoima kynsilakkoja ja meikkejä. Muistathan suojata ihoasi auringolta, meiltä myös aurinkosuojatuotteet unohtamatta itseruskettavia tuotteita!
Ihanaa kesää toivottaa Jaana

27.06.2017