Kasvohoito

Hemmottele ihosi hehkuvaksi

Kauneushoitolastamme saat perinteiset kasvohoidot sekä ihonpuhdistuksen. Lisäksi löydät palveluistamme tehokkaat laitehoidot kasvojen ja vartalon ihonhoitoon.

Käytettävissämme on kattava valikoima ammattituotteita ja laitteita joilla räätälöimme sopivan kasvohoidon juuri sinulle. Tule rentoutumaan ja nauttimaan kasvohoidosta, me huolehdimme ihosi tarpeista.

Kauneushetki n. 35min. nimensä mukaisesti hetken hemmottelu sinulle jolla ei ole erityistä ongelmaa iholla ja haluat rentoutua hetken arjen keskellätai sinulle joka haluat tutustua tuotteisiin ja saada samalla vinkkejä ihonhoitoon.

Kasvohoito n. 50 min. kestävä klassikko kasvohoito jonka tuotteet valitaan ihotyyppisi ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoito kosteuttaa, heleyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Kasvohoidon yhteydessä tehdään lyhyt kasvo-decoltee hieronta , kulmien siistiminen ja halutessa kevyt kaunistava ehostus.

Ihonpuhdistuksessa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon ja ihon toimintojen tasapainottamiseen. 

Täydellinen kasvohoito 1h 15 min. on perusteellisenpi kasvohoito joka räätälöidään tarpeittesi mukaan sinulle sopivaksi.  Täydellisen kasvohoidon kruunaa pitkä kasvo-decoltee hieronta, kulmien siistiminen ja halutessa kaunistava hoidon jälkeinen ehostus.

 herbs2peel (Beauty Peel) Yrttien tehoon perustuvalla kuorintahoidolla kiinteämpi, tasaisempi ja kirkkaampi iho !

Beauty Peel erikoishoito

-aktivoi ihon mikroverenkiertoa

-vilkastuttaa aineenvaihduntaa

-parantaa ihon happiaineenvaihduntaa

-ennaltaehkäisee ihon vanhenemista

-elävöittää väsynyttä ihoa

-poistaa epäpuhtauksia

-supistaa ihohuokosia

-tasoittaa ja kirkastaa ihonväriä

-kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti

-vahvistaa muiden hoitojen tuloksia

Laitehoito tai mikroneulaus on täsmähoito kasvoille. Jos ihosi on ärtynyt, veltto, esim. lääkekuurin jälkeen harmaa tai erityisen kuiva yms. Laitehoito  on silloin hyvä valinta.

 Tarkemmat tiedot saat laitehoito sivulta

Kasvohoidoissa käytettävät tuotesarjat :

ALEX COSMETIC tarjoaa innovatiivisia ihonhoitokonsepteja. Tuotteissa käytetään puhtaita perusraaka-aineita yhdistettynä tämän päivän laadukkaimpaan osaamiseen, moderniin teknologiaan ja jatkuvaan tutkimustyöhön kasvimaailman äärettömissä mahdollisuuksissa.

dermaviduals- Tiede kohtaa kauneuden  dermaviduals ihonhoitosarjassa käytetään vain kaikkein korkeimmat laatustandardit täyttäviä raaka-aineita eikä dermaviduals tuotteiden valmistuksessa käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä eläinkokeita. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, emulgaattoreita, silikoneja, hajusteita eivätkä väriaineita. dermaviduals tuotteet sopivat kaikille herkkäihoisille ja hajusteherkille tai hajusteallergisille.

Varaa aikasi heti!