Asiakastietojen käsittely

Keräämme asiakastietoja perustuen asiakassuhteisiin ja asiakkaiden suostumuksiin (nimi, puhelinnumero, sähköposti, laskutusosoite, hoitojen ajanvaraukset sekä mahdolliset lisätiedot koskien asiakkaan tarpeita kauneushoitoihin liittyen). Asiakastiedot kerätään ajavarausjärjestelmäämme Timmaan (suojattu salasanalla) ja tietoja käytetään vain ajanvarausten hallintaan, laskutukseen ja kauneushoitojen suunnitteluun. Tietoja pääsee käsittelemään vain Kauneushoitola KokoNaisen työntekijät sekä ajanvarausjärjestelmän ylläpitoyritys Timma. 

Lisäksi keräämme tarpeen mukaan kauneushoitojen tarvitsemia tietoja, jolloin asiakas täyttää kyselylomakkeen koskien hoitojen kontraindikaatioita. Keräämme tiedot, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman turvalliset hoidot asiakkaillemme. Lomakkeet säilytämme niille varatussa lukitussa tilassa, jolloin niitä pääsevät käsittelemään vain Kauneushoitola KokoNaisen työntekijät.

Hyväksyt tietojesi käsittelyn mainitsemillamme tavoilla antaessasi tietosi ajanvarauksen/tilauksen yhteydessä tai täyttäessäsi lomakkeen. Ajanvaraustiedot säilyvät järjestelmässä käyttöjärjestelmän mukaisesti ja hoitolomakkeet tuhotaan, mikäli voidaan olettaa asiakassuhteen päättyneen tai se on päättynyt. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin koskien tietosuoja-asetuksen mukaista tietojenkäsittelyä. Asiakkaidemme tietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää.

Mikäli haluat katsoa tietosi tai poistaa ne järjestelmästämme tai haluat tarkemmat selosteet tietojenkäsittelystä, kerro siitä henkilökunnallemme.