Jalat ja Kädet

Jalat

Pehmeät ja hyvinvoivat jalat vaivattomasti

Kasvojen ja käsien lisäksi myös jalat tarvitsevat hoitoa. Jalkojen hyvinvointi näkyykin koko kehossa. Siksi niitä kannattaa hoitaa hyvissä ajoin ennen ongelmien tuloa. Kauneushoitolamme jalkahoitoon sisältyvät kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, jalkojen ihonhoito sekä hieronta. Kosmetologeina hoidamme tervettä ihoa/kynsiä. Emme hoida esimerkiksi jalkasientä/kynsisientä, sillä se kuuluu terveydenhuollon puolelle. 

Säännöllinen jalkahoito ympäri vuoden varmistaa sekä hyvän mielen että katseenkestävät jalat.

Jalkahoito (jalkakylpy, jalkojen ihon hoito: pehmitetään kuiva iho ja kovettumat, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen ja jalkahieronta) 62 €

Jalkahoito kynsien lakkauksella (lakkapullo kotiin) 79 €

Kynsien leikkaus (jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien leikkaus) 30€

Kynsien leikkaus ja lakkaus (lakkapullo kotiin) 45 €

Jalkojen hieronta (Kylvetys ja rentouttava hieronta) 35€


KAMPANJA!

SPA - Jalkahoito (Jalkakylpy, säärien sokerikuorinta, jalkahieronta ja kynsien siistiminen lakkauksella, saat lakkapullo kotiin) 45€

Jalkojen erikoishoito - CALLUSPEELING

Poistaa kovettumat, sarveistumat ja halkeamat ilman poraa ja veistä. Hoito on miellyttävä ja rentouttava ja tulokset on nähtävissä heti: saat uskomattoman pehmeät ja sileät jalat.

Jalkojen erikoishoito- CALLUSPEELING (Pehmentävä jalkahoito ja kynsien lyhennys) 62 €

Kynsien lakkauksella 79 €

Koe uskomaton pehmeys jaloissasi!

Kädet

Pidä huolta käsistäsi

Käsiä rasittavat muun muassa pesu, työ sekä lämpötilaerot. Ne tarvitsevat suojaa ja hoitoa. Käsihoidossa teemme ihon ja kynsien kunnosta riippuen käsien kuorinnan ja hieronnan tai kynsikylvyn ja haudenaamion. Lisäksi viilaamme kynnet ja hoidamme kynsinauhat. Halutessasi kynnet lakataan tai kiillotetaan.

Käsien hoito 58 €

Käsien hoito kasvohoidon yhteydessä 29 €