Laitehoidot

Laitehoitojen avulla pystytään saavuttamaan tehokkaasti näkyviä hoitotuloksia. 

InnoPen -mikroneulaus

InnoPen mikroneulauslaitteella lävistetään ihoa ohuilla steriileillä neuloilla jotka saavat aikaan iholle mikrovaurion, jota iho lähtee luonnollisesti korjaamaan. Tästä alkaa välitön uusien solujen (kollageenin ja elastiinin) muodostus.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

 • Juonteita
 • Veltostunutta ihoa
 • Arpia
 • Suuria ihohuokosia
 • Pigmenttimuutoksia 

Neuloilla tehdyt mikrokanavat antavat hyvän väylän aktiiviraaka-aineiden imeytymiselle ihoon. Mikroneulauksella saadaan todellisia tuloksia ilman sairauslomaa tai pitkiä palautumisjaksoja.

Mikroneulaus on hyvä tehdä 3-6 krt sarjahoitona. Hoitojen väli pitäisi olla 3-4- viikkoa. Hoitosarja voidaan tehdä 1-2 krt vuodessa. Mikäli otat hoidot sarjahoitona, laskee jokaisen hoitokerran hinta alla olevan taulukon mukaisesti. Ensimmäinen hoitokerta sisältää alkutilanteen kartoituksen, hoitosuunnitelman sekä kuvauksen.

1. hoitokerta 170€

2. hoitokerta 155€

3.- 6. hoitokerta 140€

Nannic Radiofrekvenssi

Nannic radiofrekvenssihoito aktivoi ihon solutoimintaa ja vahvistaa kollageeni- sekä elastiinisäikeitä. Hoito poistaa myös kuona-aineita elimistöstä ja sillä voidaan tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Radiofrekvenssi on tehokkuuden lisäksi erittäin miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto.

Nannic radiofrekvenssillä voidaan hoitaa:

 • Ryppyjä
 • Velttoa ihoa
 • Arpia ja venymäjälkiä
 • Selluliittia, paikallisia rasvakertymiä
 • Pigmenttimuutoksia
 • Couperosaa, ruusufinniä, aknea

Radiofrekvenssi voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten mikroneulaukseen.

Nannic -raidofrekvenssi laitehoito 135€

Yhdistelmähoito esim. mikroneulaus + radiofrekvenssi 180€

Meiltä saatavana myös Nannic kotihoituotteet!

Ditelle 900

Käytettävät menetelmät ovat hoitava ultraääni, interferenssi- ja stimulaatiovirrat, jotka kaikki lisäävät ihon kiinteyttä, aktivoivat ihon toimintoja verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuessa.

Laitehoidoilla voidaan esim. hoitaa turvotusta, aktivoida ja uudistaa ihoa, parantaa kasvojen lihasten ja ihon kiinteyttä. Hoitoja voidaan tehdä yksittäisinä tai sarjahoitoina sekä niitä voidaan yhdistää esim. erilaisiin kasvohoitoihin. Laitehoidoissa saavutetaan usein paras lopputulos sarjahoitona 5-10 kertaa.

Sopiva menetelmä valitaan ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.

- Kasvojen lihaksia kiinteyttävä laitehoito (kasvojumppa) 98 €

- Tulehtuneen ihon hoito 98 €

- Couperosa ihon hoito 98 €

- Kosteuttava laitehoito kasvoille 98 €

- Veltostuneen ihon kiinteyttävä ja elvyttävä laitehoito 98 €

Ultraäänipuhdistus

Tehokkaampi, miellyttävämpi ja nopeampi! Ultraäänilaitteella tehtävä syväpuhdistava kasvohoito on hellävarainen, kevyt ihon syväpuhdistus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Laitekäsittely saa aikaan pehmeän, raikkaan ihon nopeasti, ilman kipua. Erinomainen auttamaan mekaanista puhdistusta, sopii myös selän puhdistukseen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, laitekäsittelyn ja naamion. 69

Ultraäänipuhdistus selälle 50€