Tuotesarjoja

Meiltä KokoNaisesta löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita. Olet tervetullut myös ostoksille kauneushoitolaamme. Katsotaan yhdessä juuri Sinulle sopivat tuotteet!

Atlantia Aloe vera -tuotteet sisältävät Kanariansaarten Aloe veraa, joka on kasvanut lämmössä, vulkaanisessa maaperässä ja pasaatituulten alla. Aloe on eristetty tuoreista kasvin lehdistä. Tuotteet ovat tehokkaasti kosteuttavia, rauhoittavia ja hoitavia. Nyt Atlantia tuotteet ensimmäisenä Pohjoismaissa KokoNaisesta sekä verkkokaupastamme:  Atlantia -verkkokauppa

Artdeco 

Poistuva sarja, alennushinnoin niin kauan, kuin varastoa riittää.

Saksalainen kosmetiikkasarja, joka seuraa aktiivisesti pinnalla olevia trendejä, sekä tarjoaa innovatiivisten tuotteiden lisäksi luotettavat perustuotteet. Laadukkaat ja ammattimaiset meikit sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle meikkaajalle. 

Dermaviduals

Saksalainen ihonhoitosarja, joka ei sisällä emulgaattoreita, silikoneja, hajusteita, mineraaliöljyjä tai väriaineita. Ihoa tukeva koostumus, joka sopii myös erittäin herkistyneelle iholle. 

Phytocéane

Smaragdirannikon sydän ja turkoosina hehkuva meri. Merellinen tuotesarja perustuu ekologisesti viljeltyyn punalevään Jania Rubensiin. Sen poikkeuksellinen mineraalipitoisuus kosteuttaa ja suojaa ihoa.