Vartalohoidot

Rentouttavat vartalohoidot auttavat irtautumaan arjesta. Hyvinvoiva vartalo auttaa myös mieltä voimaan paremmin. Anna itsellesi hetki huoltaa vartaloa ja mieltä.

Klassinen hieronta

Kehoa ja mieltä rentouttava hieronta. Hieronta vie nesteitä eteenpäin ja pehmittää ihoa, aktivoiden sitä. Kosmetologin tekemä hieronta keskittyy lihasten rentouttamiseen, eikä niinkään muokkaamiseen. Hieronta räätälöidään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.   

- Klassinen hieronta, koko vartalo 68€

- Klassinen hieronta, niska/hartiat/selkä 35€

Rentouttava vartalohoito

Rentouttaa ja virkistää mieltä. Hoito sisältää kuorinnan ja hieronnan öljyllä, joka hoitaa ihoa ja auttaa sitä uusiutumaan tehokkaammin.

- Rentouttava vartalohoito, koko vartalo 85€

- Rentouttava vartalohoito niska/hartiat/selkä 49€

Kuumakivihieronta

Lämpimillä basalttikivillä tehty koko vartalon hieronta tuo rauhoittavan tauon arkeen. Lämmön ja hieronnan vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, aineenvaihdunta kiihtyy ja stressi lievittyy. Hieronnassa käytetty öljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Ennen hierontaa on myös mahdollista tehdä ihon kuivaharjaus, joka poistaa tehokkaasti kuolleen ihon.     

- Kuumakivihieronta, koko vartalo 80€

- Kuumakivihieronta kuivaharjauksella 92€

Aromahieronta

Kokonaisvaltainen ja erittäin rentouttava hieronta, jossa eteeristen öljyjen ja erittäin kevyen hieronnan avulla tasapainotetaan kehon toimintaa. Hieronnalla voidaan poistaa turvotusta, lihasjännityksiä ja stressiä. Eteeristen öljyjen vaikutuksia on hyödynnetty läpi historian ja valitsemme asiakkaalle sopivat öljyt yksilöllisesti. 75€