Vartalohoidot

Rentouttavat vartalohoidot auttavat irtautumaan arjesta. Hyvinvoiva vartalo auttaa myös mieltä voimaan paremmin. Anna itsellesi hetki huoltaa vartaloa ja mieltä.

Klassinen hieronta

Kehoa ja mieltä rentouttava hieronta. Hieronta vie nesteitä eteenpäin ja pehmittää ihoa, aktivoiden sitä. Kosmetologin tekemä hieronta keskittyy lihasten rentouttamiseen, eikä niinkään muokkaamiseen. Hieronta räätälöidään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan.   

- Klassinen rentouttava hieronta, koko vartalo 68€

- Klassinen rentouttava hieronta, niska, hartiat ja selkä 37€

Kuumakivihieronta

Lämpimillä basalttikivillä tehty koko vartalon hieronta tuo rauhoittavan tauon arkeen. Lämmön ja hieronnan vaikutuksesta lihakset rentoutuvat, aineenvaihdunta kiihtyy ja stressi lievittyy. Hieronnassa käytetty öljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa.  

- Kuumakivihieronta, koko vartalo 80€

Aromahieronta

Kokonaisvaltainen ja erittäin rentouttava hieronta, jossa eteeristen öljyjen ja erittäin kevyen hieronnan avulla tasapainotetaan kehon toimintaa. Hieronnalla voidaan poistaa turvotusta, lihasjännityksiä ja stressiä. Eteeristen öljyjen vaikutuksia on hyödynnetty läpi historian ja valitsemme asiakkaalle sopivat öljyt yksilöllisesti. 75€